Smak – MAT OCH VIN – De bästa kombinationerna
Häftad bok. Blue Publishing. 2015. 128 sidor.
Nära nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Obet. kantmärken på de mjuka pärmarna med invikta flikar, s.k. danskt band. – Se fler bilder! ––
Upptäck smakernas värld!
• Vad avgör hur det smakar? Hur gör man för att undvika dåliga kombinationer och hur prickar man rätt?
"Med hundratals vinprovningar och matkurser i ryggen har jag bra kläm på vad vi gillar och inte. Med hjälp av min alldeles unika smakskala guidar jag till de bästa smakkombinationerna.
Härliga och lättlagade recept, som till största delen är vegetariska, varvas med insikter om kombinationer som fungerar." - Peter Streiffert.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789186293307
- Titel
- Smak : mat och vin - de bästa kombinationerna
- Författare
- Streijffert, Peter
- Förlag
- Blue Publishing
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 165 x 210 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 174 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upptäck smakernas värld! Vad avgör hur det smakar? Hur gör man för att undvika dåliga kombinationer och hur prickar man rätt?
"Med hundratals vinprovningar och matkurser i ryggen har jag bra kläm på vad vi gillar och inte. Med hjälp av min alldeles unika smakskala guidar jag till de bästa smakkombinationerna."
Peter Streiffert