Sydostasiatiska Specialiteter
Inbunden bok. Cargo Int. 2008. 319 sidor.
Nära nyskick.
...........Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat.
I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783833140525
- Titel
- Sydostasiatiska Specialiteter
- Förlag
- Cargo Int.
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 228 x 260 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och
Indonesien dokumenterad med vackra foton. De populäraste
recepten från respektive region presenteras.