Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
The September Issue (Inplastad)

The September Issue (Inplastad)

DVD. 2009.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska, danska, norska och finska
Inplastad
"Verklighetens Djävulen Bär Prada"
The September Issue är en amerikansk dokumentärfilm från 2009 i regi av R.J. Cutler om dramat bakom kulisserna som följer chefredaktören Anna Wintour och hennes personal under produktionen av septembernumret 2007 av amerikanska Vogue magazine.
Filmen släpptes i Australien den 20 augusti 2009 efter att ha visats på flera filmfestivaler inklusive Sundance, Zürich, Silverdocs och Sheffield Doc/Fest.
Filmen kretsar kring tillkomsten av septembernumret av Vogue 2007. (September Vogue är traditionellt sett årets största och viktigaste nummer.) Den skildrar arbetet med att göra tidningen. Filmen behandlar också passionen som Grace Coddington, en före detta modell som blev kreativ chef och den enda personen som vågar stå upp mot Anna Wintour. I filmen framställs Coddington ofta som det ledande offret för Wintours aggressiva personlighet. Relationen mellan Wintour och Coddington visar sig vara symbiotisk, eftersom Wintour erkänner Coddingtons expertis och skarpa öga för design. I slutändan godkänner Wintour de flesta av Coddingtons idéer och de dyker upp i den slutliga versionen av septembernumret.
Filmen har framträdanden av många välkända och inflytelserika personer inom modebranschen, från toppredaktionella modeller till kända modefotografer och designers.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen