Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Reservoir Dogs - 2-disc (svensk titel: De Hänsynslösa)

Reservoir Dogs - 2-disc (svensk titel: De Hänsynslösa)

DVD. 116 minuter. 1992.

Nära nyskick. Fodral i nyskick. 2-discutgåva med en bonusskiva med massa extramaterial, speltid disc 2 180 minuter. Svensk utgåva, text svenska, danska, finska, norska (ingen undertext på extramaterialet). Tillåten från 15 år på bio.
Den åldrande maffiabossen Joe Cabot har handplockat sex förbrytare utan tidigare koppling till varandra och gett dem i uppdrag att råna en juvelerare i en sömning förort till Los Angeles. Under kodnamnen Mr. White, Mr. Orange, Mr. Blue, Mr. Blonde, Mr. Brown och Mr. Pink genomför de kuppen, men polisen kommer omedelbart till skådeplatsen och alla slipper inte helskinnat undan. I en övergiven lagerbyggnad samlas de sedan en efter en, och efterhand växer misstanken om att de har blivit utsatta för en komplott. Men vem är förrädaren, vem tillkallade polisen och var är Joe Cabot?
Den ojämförlige actionregissören Quentin Tarantinos brutala debutfilm, RESERVOIR DOGS från 1992, framstår i dag som en av filmhistoriens mest intensiva heistfilmer, och den utgjorde startskottet för en flodvåg av actionfilmer som Tarantino själv kom att toppa två år senare med mästerverket "Pulp Fiction". Regissörens adelsmärken - svart humor i kombination med ultravåld, laddade uppgörelser och en knivskarp dialog - kryddas med en enastående gangsterrollista bestående av Harvey Keitel, Steve Buscemi, Michael Madsen, Tim Roth, Lawrence Tierney och Tarantino i egen hög person. Och resultatet har blivit ett stycke filmhistoria som du och din filmhylla helt enkelt inte kan undvara!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen