Swedish cooking
Inbunden bok. Massolit Förlag. 14 uppl. 2003. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
The book starts giving an historic resumé of Swedish cooking followed by receipts easy to follow. Nicely illustrated.
Boken är skriven på engelska.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9153415957
- Titel
- Swedish cooking
- Författare
- Provkök ICA
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 247 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Inleds med ett nyskrivet kapitel om svensk mathistoria, varifrån rätterna kommit, om vad svenskarna ätit genom tiderna och vad husmanskost egentligen är. Här finns också mattraditionerna vid de stora helgerna: jul, påsk, pingst och midsommar. Dessutom naturligtvis kräftkalaset, surströmmingen, ålagillet och Mårten gås. Receptdelen innehåller all slags modern husmanskost och traditionella rätter vid de olika högtiderna. Här finns allt från lutfisk och köttbullar till prinsesstårta och våfflor! 25 färgfoton.