Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Swedish cooking

Swedish cooking

Inbunden bok. Massolit Förlag. 14 uppl. 2003. 112 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. The book starts giving an historic resumé of Swedish cooking followed by receipts easy to follow. Nicely illustrated.
Boken är skriven på engelska.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9153415957
Titel
Swedish cooking
Författare
Provkök ICA
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
199 x 247 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
480 g
Språk
English
Baksidestext
Inleds med ett nyskrivet kapitel om svensk mathistoria, varifrån rätterna kommit, om vad svenskarna ätit genom tiderna och vad husmanskost egentligen är. Här finns också mattraditionerna vid de stora helgerna: jul, påsk, pingst och midsommar. Dessutom naturligtvis kräftkalaset, surströmmingen, ålagillet och Mårten gås. Receptdelen innehåller all slags modern husmanskost och traditionella rätter vid de olika högtiderna. Här finns allt från lutfisk och köttbullar till prinsesstårta och våfflor! 25 färgfoton.