Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sällsamma ögonblick i svensk natur

Sällsamma ögonblick i svensk natur

av

Inbunden bok.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Sävedalen : Warne, 2005. Förlagsband med skyddsomslag, 144 s. Rikt illustrerad. Författarens dedikation (7/11 2005 Till Hans med hälsning från Bertil Pettersson).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9186425765
Titel
Sällsamma ögonblick i svensk natur
Författare
Bertil Pettersson
Förlag
Warne Förlag
Utgivningsdatum
20050901
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
206 x 265 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
726 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sällsamma ögonblick i svensk natur är Bertil Petterssons 16:e bok. Som titeln anger innehåller boken många spännande och ovanliga händelser från naturen. År 2000 erhöll Bertil Pettersson Naturfotografernas utmärkelse för året naturbild med den belönade bilden av hur ett rådjur jagar bort en räv, en av de många bilder som återges i Sällsamma ögonblick. Här skildras möten med björn, älg, lodjur, rådjur, räv och annat vilt från svensk natur. Under sina 50 år som naturfotograf har Bertil Pettersson alltid varit noga med att naturskildringar skall vara äkta. Boken är därför helt fri från bilder tagna i hägn eller arrangemang med tama djur. Ur recension i BTJ-häftet nr 22 2005: " Författaren har samlat tilldragelser från sina år i skog och mark som på olika sätt gjort intryck på honom. De ofta vidunderligt vackra bilderna ackompanjeras av författarens egna berättelser om hur de kom till och om den dramatik de skildrar. Boken ger därför inte bara en provkarta på den svenska faunans många inbyggare utan i minst lika hög grad en spännande inblick i naturfotografens vardag. Den vänder sig till människor intresserade av vår svenska natur." (Johan Kärnfelt)