Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tala dig till ledarskap

Tala dig till ledarskap

Häftad bok Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2010. 167 sidor.

Nyskick. En ledare måste ständigt sända ut motiverande och inspirerande signaler till sina medarbetare, ge stimulerande erkännanden, lösa konflikter och ge konstruktiv kritik - allt för att förmå en grupp människor att sträva mot ett gemensamt mål. Ingenting av detta kan ske utan effektiv och framgångsrik muntlig kommunikation. Kommunikation och ledarskap hör ihop. I den här boken belyser Paul van der Vliet kommunikationens avgörande betydelse för självförtroende, karriär och framgångsrikt ledarskap samt ger en mängd goda råd om kommunikationens praktiska tillämpning. Utgångspunkten är att en ledares relation till de medarbetare hon eller han har ansvar att leda har stora likheter med en talares relation till sina lyssnare, d.v.s. sin publik. Boken handlar därför till stor del om konsten att effektivt presentera idéer och förmedla budskap med fokus på relationen mellan talare och publik.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144056609
Titel
Tala dig till ledarskap
Författare
Paul van der Vliet
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2010
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
195 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En ledare måste ständigt sända ut motiverande och inspirerande signaler till sina medarbetare, ge stimulerande erkännanden, lösa konflikter och ge konstruktiv kritik – allt för att förmå en grupp människor att sträva mot ett gemensamt mål. Ingenting av detta kan ske utan effektiv och framgångsrik muntlig kommunikation. Kommunikation och ledarskap hör ihop.
I den här boken belyser Paul van der Vliet kommunikationens avgörande betydelse för självförtroende, karriär och framgångsrikt ledarskap samt ger en mängd goda råd om kommunikationens praktiska tillämpning. Utgångspunkten är att en ledares relation till de medarbetare hon eller han har ansvar att leda har stora likheter med en talares relation till sina lyssnare, d.v.s. sin publik. Boken handlar därför till stor del om konsten att effektivt presentera idéer och förmedla budskap med fokus på relationen mellan talare och publik.
Tala dig till ledarskap riktar sig till alla som är intresserade av personlig utveckling och som eftersträvar ett rejält kliv uppåt i karriären.