Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vikbodagbok

Vikbodagbok

Häftad bok Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009.

Nyskick. Beskrivning: flera anförda frukter är halva; jag tycker nästan alla böcker är för långa. Latin fick jag aldrig läsa i skolan och det sörjer jag, truligt. För inte länge sedan gick jag för att gå. I dag går jag samma väg för att se. Året är 2008, platsen är Sverige. Vecka för vecka skildrar Ola Klippvik livet som det ter sig från Vikbolandet, där han bor. Årstiderna växlar, barnen växer, dagsnyheterna ramar in tidens lopp. Genom citat och personliga iakttagelser flätas vardag och evighet samman. Med poetisk blick för naturen, litteraturen och varats glädje och allvar återger Ola Klippvik tillvaron på ett sätt som för tankarna till Henry David Thoreau. Träffsäkert och eftertänksamt dokumenterar han människan i vår tid. Författare: Ola Klippvik Förlag: Natur & Kultur Bandtyp: Häftad Språk: Svenska Utgiven: 200907 Upplaga: 1, Vikt i gram: 220 ISBN10:9127120317 ISBN13:9789127120310. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127120317
Titel
Vikbodagbok
Författare
Ola Klippvik
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2009
Bandtyp
Häftad
Mått
120 x 190 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
220 g
Språk
Svenska
Baksidestext
flera anförda frukter är halva; jag tycker nästan alla böcker är för långa. Latin fick jag aldrig läsa i skolan och det sörjer jag, truligt. För inte länge sedan gick jag för att gå. I dag går jag samma väg för att se. Året är 2008, platsen är Sverige. Vecka för vecka skildrar Ola Klippvik livet som det ter sig från Vikbolandet, där han bor. Årstiderna växlar, barnen växer, dagsnyheterna ramar in tidens lopp. Genom citat och personliga iakttagelser flätas vardag och evighet samman. Med poetisk blick för naturen, litteraturen och varats glädje och allvar återger Ola Klippvik tillvaron på ett sätt som för tankarna till Henry David Thoreau. Träffsäkert och eftertänksamt dokumenterar han människan i vår tid.