Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Örtkryddor : [hur man odlar och använder örtkryddor till matlagning]

Örtkryddor : [hur man odlar och använder örtkryddor till matlagning]

Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1989. 41 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Frakten gäller oavsett antal böcker så passa på att se vad jag mer har att sälja. Många av mina böcker är nära nyskick vilket gör att dom även passar bra som gåvor.

Från den tid då persiljan endast var ett dekorativt inslag i fiskaffärens skyltfönster har vi nu kommit så långt att t.ex. basilika, gräslök och dill är standardkryddor i hushållet. Det har också blivit vanligt att använda kryddor från mer avlägsna tider - trädgårdsportlak, senapskål, pimpinell och spansk körvel upplever nu en spännande renässans: Pröva dem i sallader, soppor eller såser. Här finns ett trettiotal lättlagade och kryddoftande recept.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789134510678
Titel
Örtkryddor : [hur man odlar och använder örtkryddor till matlagning]
Författare
Norman, Jill - King, Dave - Noble, Sheilagh - Petersson, Britt - Thomson, Jane
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1989
Språk
Svenska