Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vännerna från Templeton House - 3 böcker i en

Vännerna från Templeton House - 3 böcker i en

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 1033 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Tre böcker i en - Att våga drömma, Om drömmen blir verklighet och En dröm blir sann.
Starka kvinnor, vänskap, romantik och passion i en glödande kärleksroman. Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen med det världsomspännande hotellimperiet. Här växte tre flickor upp tillsammans och delade allt - Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton. Vi möter nu dessa kvinnor och männen i deras liv i den s.k. drömtrilogin, bestående av Att våga drömma, Om drömmen blir verklighet och En dröm blir sann, tidigare utgivna separat under pseudonymen Sarah Hardesty.
Kladd i form av blombukett på främre försättsblad - i övrigt i utmärkt skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100100714
Titel
Vännerna från Templeton House
Författare
Roberts, Nora - Roberts, Nora. - Roberts, Nora. - Roberts, Nora. - Järnebrand, Margareta
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
1033 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Språk
Svenska
Baksidestext


Underhållning det slår gnistor om!Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen med det världsomspännande hotellimperiet. Här växte tre flickor upp - de delade varandras drömmar och hemligheter, förhoppningar och bekymmer - och de är fortfarande som systrar. Margo Sullivan, hushållerskans dotter, Kate Powell, fosterbarn i familjen och Laura Templeton.
Margo skapar sig en förmögenhet som firad toppmodell, men karriären får ett abrupt slut och hon återvänder utblottad och förödmjukad till barndomshemmet, där hon får stöd och uppmuntran från oväntat håll.
Kate förstod redan i unga år att det inte räckte med att överleva - man måste lyckas också. Hon arbetar hårt på en revisionsbyrå och har inte tid för nonsens. Men så händer något som får hennes värld att rasa samman och hon kommer att behöva all hjälp hon kan få.
Laura gifte sig ung, fick barn och saknade ingenting - ända tills hennes man lurade av henne allt. Att vara ensamstående mor och yrkeskvinna blir nu allt mer påfrestande och när en gammal barndomsvän till hennes bror dyker upp inser hon att något sedan länge fattats henne.Vi möter dessa kvinnor och männen i deras liv i den s.k. drömtrilogin, bestående av Att våga drömma, Om drömmen blir verklighet och En dröm blir sann, tidigare utgivna separat under pseudonymen Sarah Hardesty.