Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Med sikte på 10:an : belöningsträning för lydnadsklass I-elit
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789197815857
Titel
Med sikte på 10:an : belöningsträning för lydnadsklass I-elit
Författare
Niina Svartberg - Kenth Svartberg
Förlag
Svartbergs Hundkunskap
Utgivningsår
2013
Omfång
288 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
148 x 210 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
465 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trots den precision som behövs för att lyckas kan tävlingslydnad vara otroligt fartfyllt och engagerande! I den här boken kan du läsa om hur man med hjälp av belöningar får hunden aktiv, initia­ti­v­rik och positiv under såväl träning som tävling. Och, inte minst viktigt, hur man lär hunden att utföra snygga presta­tioner som ger höga betyg på tävlingsplanen. Fokus ligger på hundens inlärningsförmåga och hur man använder den för att träna detaljer som snabba app­or­te­rings­gripanden och snygga stäl­landen i inkall­ningen. Här beskrivs också hur du lyckas med konsten att få med färdig­heterna från träningen in på tävlings­planen. Med andra ord: en hel­täck­ande bok om tävlings­lydnad!

Niina och Kenth Svartberg har stor erfarenhet av hundar och träning, inte minst av tävlingslydnad. Niina har deltagit med flera hundar på svenska och internati­onella mästerskap, med en individuell silvermedalj på VM 2011 som främsta merit. Kenth har vunnit lydnads-SM vid tre tillfällen med två olika hundar, och blev 2004 europamästare. Niina är utbildad mental tränare, och Kenth är doktor i etologi och forsk­ar på hundens beteende.