Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Reklamation till kosmos : när din önskan inte blev uppfylld

Reklamation till kosmos : när din önskan inte blev uppfylld

av

Inbunden bok. Ica Bokförlag, Västerås. Första svenska uppl. 2007. 191 sidor.

Nära nyskick. Tyska originalets titel: Reklamationen Beim Universum -Nachilfe in Wunscherfullung. Översättning: Kjell Waltman. Inbunden klotband med hårda illustrerade pärmar i kartonnage. Pocketbokstorlek. Gul-vitt ryggsnitt på samma botten. Ryggband som bokmärke. Förefaller oläst. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789153430377
Titel
Reklamation till kosmos : när din önskan inte blev uppfylld
Författare
Bärbel Mohr
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsdatum
20080403
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
205 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I sin förra bok Kund hos kosmos förklarade den bästsäljande författaren Bärbel Mohr hur man får alla sina önskningar uppfyllda genom att beställa direkt från universum. Hon berättade hur hon själv har använt sig av universums beställningsservice för att få sitt drömjobb, sin idealman, pengar, hälsa till och med ett slott att bo i! Genom att lyssna på sin inre röst, lägga in sin beställning och sedan luta sig tillbaka kan man få fantastiska saker att hända. Men vad händer om ens önskningar inte blir uppfyllda? Hur går man då tillväga? Kan man lägga in en ny beställning hos universum? Det är just de frågorna som Bärbel Mohr besvarar i sin nya bok Reklamation till kosmos. Med samma lättsamma ton och humor som gjorde Kund hos kosmos till en internationell succé förklarar författaren här hur man reklamerar sina beställningar till kosmos för att på så sätt få sina önskningar uppfyllda. En både underhållande och insiktsfull bok! Bärbel Mohr är född i Bonn i Tyskland. Sedan 1998 har hon publicerat femton självhjälps- och barnböcker på tyska och hon är en flitig föredragshållare. Hennes bok Kund hos kosmos finns översatt till en mängd språk och har sålt i mer än en miljon exemplar. Reklamation till kosmos är hennes andra bok på svenska.