Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Övningsbok för kunder hos kosmos

Övningsbok för kunder hos kosmos

av

Inbunden bok. ICA Bokförlag, Västerås. Första svenska uppl. 2008. 159 sidor.

Nära nyskick. Tyska originalets titel: Ubungsbuch zu den Bestellungen beim Universum. Översättning: Kjell Waltman. Inbunden klotband med hårda, illustrerade pärmar i kartonnage. Pocketbokstorlek. Vitt-gult ryggsnitt på samma botten. Förefaller oläst. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

27 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789153430162
Titel
Övningsbok för kunder hos kosmos
Författare
Bärbel Mohr
Förlag
Livsenergi
Utgivningsdatum
20080609
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
116 x 188 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
176 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Att bli kund hos kosmos handlar faktiskt bara om att komma ihåg följande: att den yttre världen avspeglar den inre - det vill säga att vårt inre tillstånd avgör våra yttre förhållanden." Så inleder Bärbel Mohr denna uppföljare till böckerna Kund hos kosmos och Reklamation till kosmos, och påminner oss om att det är vår inre attityd som avgör om kosmos kommer att uppfylla våra önskningar eller inte. När vi blir kunder hos kosmos och lägger in beställningar hos universums beställningsservice har omedvetna tankemönster och präglande barndomsupplevelser ofta en negativ inverkan på oss. Det gör att vi ofta automatiskt beställer raka motsatsen till vad vi egentligen önskar oss. Författaren ger oss här exempel på många lekfulla övningar som hjälper oss att upptäcka och befria oss från våra inre blockeringar, så att vi kan upprätta en stabil och varaktig kontakt med kosmos. Boken innehåller dessutom många bra tips för redan erfarna kosmoskunder, ett bonuskapitel om hur man beställer pengar och många idéer om hur vi skall bära oss åt för att väcka den universella intelligens som vi alla har inom oss. Boken riktar sig inte bara till nybörjare utan också till vana "kosmoskunder", och den är full av lätta övningar, som gör oss bättre på att få universums beställningsservice att uppfylla våra önskningar! Bärbel Mohr är född i Bonn i Tyskland. Sedan 1998 har hon publicerat en rad självhjälps- och barnböcker på tyska och hon är en flitig föredragshållare. Det här är hennes tredje bok på svenska.