Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Godisboken : recept, nostalgi och historia

Godisboken : recept, nostalgi och historia

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 112 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Signerad av författaren

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174690873
Titel
Godisboken : recept, nostalgi och historia
Författare
Mogensen, Annika
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2014
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
174 x 179 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
364 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"5 av 5 polkagriskäppar!"
Svensk jul

Det godaste godiset gör du själv!

Godis är gott, vackert och roligt - helt oemot­ståndligt enligt många av oss. Vi äter godis vid en mängd tillfällen - biobesöket, lördags­utflykten med barnen, kalaset och dessutom vid olika högtidsdagar. Det är också en upp­skattad present att ta med när man går bort - även till vuxna.

I Godisboken får du en lång rad användbara, härliga re­cept på olika slags godis - choklad, kola, karameller, nougat, knäck med mera - som vem som helst kan göra hemma i sitt eget kök. För det är ju så att mycket av det godis som vi köper innehåller en hel del olika onyttiga och onödiga tillsatser. Om du gör ditt godis själv har du full koll på vad du stoppar i dig.

Dess­utom får du historia och fakta om godis och olika ingredienser.

ANNA EMILIA LUNDGREN job­bar som konditor på Chokladfabri­ken i Stockholm. ANNIKA MO­GENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf
med flera utställningar och böcker i bagaget.