Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dekorera vackert :  med kransar, buketter och dukningsdetaljer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155257743
Titel
Dekorera vackert : med kransar, buketter och dukningsdetaljer
Författare
Minna Mercke Schmidt
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2012
Omfång
121 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 268 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
649 g
Språk
Svenska
Baksidestext


En doftande vårkrans av pärlhyacinter, ett somrigt blomsterarrangemang av hortensia och persikor, en krans av höstens färggranna löv eller en julig gran av tranbär. Ta till vara på det naturen erbjuder och skapa vackra kransar, söta buketter och stiliga bordsdekorationer – året om.I Dekorera vackert får vi lära oss hur vi med enkla medel binder buketter och kransar, gör arrangemang och personliga dukningsdetaljer för årets alla säsonger. Med enkla steg-för-steg-bilder, instruktioner och råd om materialval kan såväl den nyfikne nybörjaren som den inbitne kransmakaren skapa blomsteralster som sätter guldkant på vardagen. En dos skaparglädje och ett förkläde är det enda som behövs.Författaren och blomsterkreatören Minna Mercke Schmidt driver 2006 den populära bloggen Blomsterverkstad. Hon har tidigare skrivit boken Blomstrande idéer.
"Vilken härlig inspirationsbok till årets alla kransar. /.../ hela tiden syns det tydligt att författaren är en kunnig och erfaren trädgårdsbloggerska som kan sin sak."Ingrid Jernberg, Sundsvalls tidning