Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sticka romantiskt, modernt och kvinnligt

Sticka romantiskt, modernt och kvinnligt

Inbunden bok Stevali. 2008. 120 sidor.

Mycket gott skick. markeringar i ett av mönstren. Portot gäller oavsett antal böcker. - romantiska, moderna och kvinnliga plagg som andas elegans och exklusivt hantverk - man vill sticka vartenda ett! Välj och vraka bland tröjor, koftor, linnen och kjolar. Komplettera med accessoarer som sjalar, mössor och halsdukar. Skulle du vara sugen på att sticka en värmande filt för svala sommarkvällar får du beskrivning också på det. De flesta av bokens modeller kan stickas i fyra storlekar (från S till XL), men boken ger dig också råd om hur du själv kan anpassa storlekarna så att de passar just dig.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153432050
Titel
Sticka romantiskt, modernt och kvinnligt
Författare
Lene Holme Samsøe
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2008
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
200 x 220 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
479 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När man ser modellerna i denna bok är det svårt att tro att det fanns en tid då ordet "hemmastickat" hade en lite mossig klang. Här kan du välja bland romantiska, moderna och kvinnliga plagg som andas elegans och exklusivt hantverk - man vill sticka vartenda ett! Välj och vraka bland tröjor, koftor, linnen och kjolar. Komplettera med accessoarer som sjalar, mössor och halsdukar. Skulle du vara sugen på att sticka en värmande filt för svala sommarkvällar får du beskrivning också på det. De flesta av bokens modeller kan stickas i fyra storlekar (från S till XL), men boken ger dig också råd om hur du själv kan anpassa storlekarna så att de passar just dig.