Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
VILDMARKSBOKEN – En handbok i friluftsliv
VILDMARKSBOKEN – En handbok i friluftsliv VILDMARKSBOKEN – En handbok i friluftsliv VILDMARKSBOKEN – En handbok i friluftsliv VILDMARKSBOKEN – En handbok i friluftsliv VILDMARKSBOKEN – En handbok i friluftsliv

VILDMARKSBOKEN – En handbok i friluftsliv

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2000. 320 sidor.

Nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst men har obetydligt litet hörnmärke nedtill på de ca 30 första sidorna! Hörnveck på titelsidan. (Små ytmärken på omslaget.) – Format ca 16x28 cm. – Se fler bilder! –– Detta är en oumbärlig handbok i friluftsliv! Här beskrivs det mesta om hur man klarar av friluftslivet, t.ex. orientering, val av lägerplats, utrustning och om fiske. Främst på vandring eller skidor i skog och fjäll, men även kanotturer, fisketurer m.m. • Boken tar upp vilka krav man ska ställa på tält, sovsäckar, friluftskök, kläder, kängor, pjäxor och annan utrustning. Här finns också råd på mat som ger energi för turen och som passar att ta med sig. • 185 färgfoton. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153420781
Titel
Vildmarksboken
Författare
Lars Monsen
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2000
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
965 g
Språk
Svenska