Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
MINA VINER I ALSACE

MINA VINER I ALSACE

Inbunden bok Fotograf Kurt-Inge Eklund. 2007. 164 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – "Neutral" tillskrift från förf. på försättssidan "Hoppas att ni får en trevlig läsning - Kurt Inge" –– "Alsace är ett vackert vindistrikt och här produceras några av världens mest fantastiska vita viner. Jag har ett långt förhållande med Alsace och berättar om mina upplevelser och känslor för vinet, maten, människorna och byarna. I boken beskrivs 34 intressanta vingårdar, fem charmiga byar, fyra utsökta restauranger och två komfortabla hotell ur ett högst personligt perspektiv. Jag gör det i huvudsak med min kamera, eftersom jag är fotograf, men berättar också i ord om möten med karismatiska profiler och berömdheter från vinvärlden. Bilderna beskriver Alsace från alla fyra årstiderna. Använd boken som en inspirations- källa för en resa eller som faktabok om vingårdarna. Rikard Nilsson är en av våra bästa svenska kockar och en god vän till mig. Han har gjort fem spännande recept på rätter som passar till viner från Alsace. Muscat, Riesling, Pinot Gris, Gewurztraminer och Pinot Noir har matchats med mat med svenska förtecken." –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197714402
Titel
Mina viner i Alsace
Författare
Kurt-Inge Eklund
Förlag
Fotograf Kurt-Inge Eklund
Utgivningsår
2007
Omfång
164 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
305 x 305 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1400 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alsace är ett vackert vindistrikt och här produceras några av världens mest fantastiska vita viner. Jag har ett långt förhållande med Alsace och berättar om mina upplevelser och känslor för vinet, maten, människorna och byarna. I boken beskrivs 34 intressanta vingårdar, fem charmiga byar, fyra utsökta restauranger och två komfortabla hotell ur ett högst personligt perspektiv.

Jag gör det i huvudsak med min kamera, eftersom jag är fotograf, men berättar också i ord om möten med karismatiska profiler och berömdheter från vinvärlden. Bilderna beskriver Alsace från alla fyra årstiderna. Använd boken som en inspirationskälla för en resa eller som faktabok om vingårdarna.

Rikard Nilsson är en av våra bästa svenska kockar och en god vän till mig. Han har gjort fem spännande recept på rätter som passar till viner från Alsace. Muscat, Riesling , Pinot Gris, Gewurztraminer och Pinot Noir har matchats med mat med svenska förtecken.