Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Viskar ditt namn

Viskar ditt namn

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bonniers, 2003. 275 s. Förlagsinbunden med skyddsomslag. Namnteckning på försättsbladet, annars mycket bra skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100574697
Titel
Viskar ditt namn
Författare
Kristin Hannah
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2001
Omfång
288 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
529 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Håll dig kvar, Mikaela… stanna hos oss Det är Halloween-morgon i den idylliska staden Last Bend i nordvästra USA, där familjen Campbell bor – Liam, som är läkare, hans hustru Mikaela, tonåriga styvdottern Jacey och nioårige sonen Bret. Deras timmerhus ligger på en kulle mitt på den stora egendomen som gränsar till Angel Creek och vintertid kan de ibland höra ekot av det stora vattenfallet Angel Falls några kilometer bort. Mikaela ska som vanligt ta en ridtur och Bret har stigit upp tidigt för att överraska henne. Till sin fasa får han se hur hon störtar av hästryggen och blir liggande orörlig på marken. &nobr;&nobr;&nobr;Läkarna ger inte mycket hopp. Mikaela befinner sig i djup koma. Dagarna går och Liam försöker så gott det går hålla ihop hemmet och få Jacey och Bret att återgå till normala rutiner. Själv sitter han mest vid Mikaelas sjukbädd, håller hennes hand och talar oavbrutet om barnen och om sin kärlek till henne, allt för att återkalla henne till livet. Men inte förrän han nämner en annan mans namn reagerar hon &nobr;&nobr;&nobr;Liam vet att Mikaela varit gift förut, men han har aldrig fått veta med vem eller vem som är Jaceys biologiska far. Av en tillfällighet gör han nu den smärtsamma upptäckten att den världsberömde filmskådespelaren Julian True inte bara var hennes första man. Han var hennes livs stora kärlek. Liam blir övertygad om att Julian är den enda människa som kan få Mikaela att vakna upp. Men till vilket pris? Älskar han henne tillräckligt mycket för att ta risken att förlora henne till en man hon inte kan motstå?Viskar ditt namn är en djupt gripande berättelse om kärlek och äktenskap och om en man som ställs inför ett orimligt val – för att rädda sin hustrus liv riskerar han att förlora henne för alltid. Det är också en roman som på ett övertygande sätt berättar om en familj i kris och om hur en far plötsligt tvingas hantera sina barns oro och rädsla.Bland recensionerna:”Kristin Hannas talang att skriva gripande berättelser om plikttrohet, passion och familjeband gjorde förra årets Som rosor i december till en bestseller och kommer säkert att fånga in fansen även denna gång.” – Amazon.com