Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Asian Masters Collection (3-disc) - Bichunmoo - De Flygande Krigarna / Legenden Om Suriyothai / the Empress

Asian Masters Collection (3-disc) - Bichunmoo - De Flygande Krigarna / Legenden Om Suriyothai / the Empress

DVD.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska
3x DVD i box. Bichunmoo - De Flygande Krigarna / Legenden Om Suriyothai / the Empress

BICHUNMOO:
Året är 1343. I århundranden har Yuan-dynastin härskat i Kina. Men nu börjar folket göra motstånd. Mitt i dessa oroligheter lever Jinha och Sullie. Sedan barnsben har de lovat varandra evig kärlek. Men när Sullies far ämnar gifta bort henne till en mäktig krigsherre slås deras värld i spillror. Och ännu värre blir det när Jinha får veta att det var Sullies far som beordrade massakern på hela hans familj för länge sedan.

Fylld med hat lär sig Jinha behärska sin familjs hemliga och övermäktiga kampteknik - Bichunmoo. Redo att hämnas beger han sig av för att förgöra sina motståndare och föra tillbaka sitt livs kärlek. Men snart upptäcker han att kvinnan som alltid älskat honom så djupt nu står på fiendens sida.


LEGENDEN OM SURIYOTHAI:
På 1500-talet är Thailand en nation i födelse, uppbyggd av en rad små kungadömen. Freden mellan dem är bräcklig och vid horisonten tornar fienden upp sig i form av Burmas armé. Bara en person, den unga och vackra prinsessan Suriyothai är stark nog att ta sig an fiender. Hon måste välja mellan krigaren hon älskar och en prins som stärker hennes makt.

Det exotiska landet skakas även av korruption, komplotter och inbördeskrig med jättelika slag. Suriyothai drar själv ut i krig mot sina fiender. Och för att rädda sitt land är hon beredd att göra det ultimata offret i denna mäktiga och verklighetsbaserade storfilm.


THE EMPRESS:
Det går en blodbesudlad väg till tronen i de Fem Dynastiernas epok. En ung kejsarinna styr över ett rike som slits sönder av krig och uppror. Den ende man som kan förinta henne, är också den ende hon någonsin älskat. Han valde hämnden – hon makten. Hela imperiets existens står och faller med deras odödliga kärlek till varandra.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen