Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bröd, javisst

Bröd, javisst

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2001. 72 sidor.

Nära nyskick. Tillåt njutning! Boken presenterar recept som är gjorda med tanke på personer med diabetes och alla andra som både vill äta och njuta hälsosamt. Mattias Mårtensson, Ted Johansson och Tony Olsson - tre unga bagare med erfarenhet från bl a Svenska kocklandslaget, Gateau och matprogram i TV - ger sina favoritrecept på matbröd, bullar, kakor, tårtor och en och annan chokladpralin. Dessutom finns en bakskola där Mattias, Tony och Ted ger praktiska råd för ett lyckat resultat. Alla recept är näringsberäknade och granskade av dietisten Anette Järvi. Anette bidrar också med kostråd och exempel på goda pålägg som komplement till brödet. Bokens innehåll ska ge inspiration och lust att baka sånt som alla kan unna sig. Glädjande nog vann det Svenska kocklandslaget OS- guld I matlagning år 2000. Två av de skickliga medlemmarna var Tony Olsson och Ted Johansson.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153422104
Titel
Bröd, javisst
Författare
Kerstin Lindblad
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2001
Omfång
72 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
540 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tillåt njutning! Boken presenterar recept som är gjorda med tanke på personer med diabetes och alla andra som både vill äta och njuta hälsosamt. Mattias Mårtensson, Ted Johansson och Tony Olsson - tre unga bagare med erfarenhet från bl a Svenska kocklandslaget, Gateau och matprogram i TV - ger sina favoritrecept på matbröd, bullar, kakor, tårtor och en och annan chokladpralin. Boken innehåller dessutom en bakskola där Mattias, Ted och Tony ger praktiska råd för ett lyckat resultat. Ca 35 färgfoton, ca 40 recept.