Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott
CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott

CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott

Inbunden bok Zebeda Chocolate. 2014. 193 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Deserter & Choklad har varit ett stort intresse för Kersti sedan barnsben. Genom studier och egna tester, tester och tester igen har många egna recept blivit till. "Tänk vad mycket goda och dessutom nyttiga saker vi kan göra med Choklad. Något viktigt att tänka på när Du väljer choklad är: Hur tillverkades den? Dåligt Barnarbete/slavarbete? Ekologiskt? Biodynamisk? Rått? Kvalitet? Böntyp? Var kommer kakaobönorna ifrån? Tillsatser i chokladen? Smak? Vad skall Du göra med chokladen? – Alla dessa frågor låter kanske krångligt, men vi hjälper Dig. Varför skall vi processa en produkt i onödan när den är både nyttigare och godare om vi inte gör det, och dessutom sparar vi på naturens resurser." – I Boken hittar du massor av Nyttiga & Goda recept! // Kersti är utbildad Sjuksköterska, har en Bachelor i Akupunktur är utbildad Kinesiolog, massör och idrottsskadeterapeut; och på det har hon flera vidareutbildningar inom idrott, massage, kost & näring och annat inom kropp och hälsa. Hon har arbetat 17 år inom detta samt haft kost & träningsutbildningar. Matens påverkan på kroppen har alltid varit ett stort intresse för Kersti. Vid 12 års ålder gjorde hon en egen specialreceptbok med recept på gósaker för diabetiker. Denna bok användes under en längre tid av flera dietister som arbetade med diabetiker. Under en tid studerade Kersti "Hur man bör äta för att prestera optimalt." Olika grupper fick äta på olika sätt vilket sedan drogs slutsatser ifrån."För att du skall må bra måste du titta på helheten: Motion, Kost, Vänner, Kroppen, Hur du mår mentalt, Bostad, Var du bor, Luften, Stress, Gener, Hållning, vilja och en massa annat. Det går oftast inte så bra att bara ändra en sak om du vill ändra dina resultat eller din hälsa. Något som påverkar vår hälsa väldigt mycket är om vi har ett bra socialt nätverk och bra vänner/familj omkring oss. Så var rädda om varandra och ta hand om varandra.Att träna på elitnivå är inte det allra bästa för kroppen, men daglig motion/träning på något sätt gör att vi fungerar bättre. Hitta en kost som fungerar för just Dig, alla behöver inte riktigt samma sak. Vad har Du för mål i livet just nu?För att komma någonstans måste du börja med att ta ett steg framåt. Står Du med båda fötterna på jorden står Du stadigt och bekvämt. Att lyfta en fot kan vara osäkert och ge dig obalans under en stund, men du kommer ett steg närmare Ditt mål när Du väl tagit steget. Eller hur?" –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163756979
Titel
Chocolate treats : nyttigt och gott
Författare
Liljeqvist Zebeda, Kersti
Förlag
Zebeda Chocolate
Utgivningsår
2014
Omfång
193 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
209 x 271 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
812 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kersti är utbildad Sjuksköterska, har en Bachelor i Akupunktur är utbildad Kinesiolog, massör och idrottsskadeterapeut; och på det har hon flera vidareutbildningar inom idrott, massage, kost & näring och annat inom kropp och hälsa. Hon har arbetat 17 år inom detta samt haft kost & träningsutbildningar.
Matens påverkan på kroppen har alltid varit ett stort intresse för Kersti. Vid 12 års ålder gjorde hon en egen specialreceptbok med recept på gósaker för diabetiker. Denna bok användes under en längre tid av flera dietister som arbetade med diabetiker.
Under en tid studerade Kersti "Hur man bör äta för att prestera optimalt." Olika grupper fick äta på olika sätt vilket sedan drogs slutsatser ifrån.

"För att du skall må bra måste du titta på helheten: Motion, Kost, Vänner, Kroppen, Hur du mår mentalt, Bostad, Var du bor, Luften, Stress, Gener, Hållning, vilja och en massa annat. Det går oftast inte så bra att bara ändra en sak om du vill ändra dina resultat eller din hälsa. Något som påverkar vår hälsa väldigt mycket är om vi har ett bra socialt nätverk och bra vänner/familj omkring oss. Så var rädda om varandra och ta hand om varandra.
Att träna på elitnivå är inte det allra bästa för kroppen, men daglig motion/träning på något sätt gör att vi fungerar bättre. Hitta en kost som fungerar för just Dig, alla behöver inte riktigt samma sak.
Vad har Du för mål i livet just nu?
För att komma någonstans måste du börja med att ta ett steg framåt. Står Du med båda fötterna på jorden står Du stadigt och bekvämt. Att lyfta en fot kan vara osäkert och ge dig obalans under en stund, men du kommer ett steg närmare Ditt mål när Du väl tagit steget. Eller hur?!"

Deserter & Choklad har varit ett stort intresse för Kersti sedan barnsben. Genom studier och egna tester, tester och tester igen har många egna recept blivit till.
"Tänk vad mycket goda och dessutom nyttiga saker vi kan göra med Choklad. Något viktigt att tänka på när Du väljer choklad är: Hur tillverkades den? Dåligt Barnarbete/slavarbete? Ekologiskt? Biodynamisk? Rått? Kvalitet? Böntyp? Var kommer kakaobönorna ifrån? Tillsatser i chokladen? Smak? Vad skall Du göra med chokladen? Alla dessa frågor låter kanske krångligt, men vi hjälper Dig. Varför skall vi processa en produkt i onödan när den är både nyttigare och godare om vi inte gör det, och dessutom sparar vi på naturens resurser." I Boken hittar du massor av Nyttiga & Goda recept!
Ytterligare fotografer: Sigeskog, Carin
Ytterligare fotografer: Liljeqvist Zebeda, Kersti
Ytterligare fotografer: Liljeqvist Zebeda, Amanda