Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
PAULÚNS GI-MÅNAD

PAULÚNS GI-MÅNAD

Inbunden bok Fitnessförlaget. 1:4 uppl. 2008. 118 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Vägen mot en sundare livsstil - så hittar du rätt! Komplett kostprogram för 28 dagar och receptbok i ett. Rikt illustrerad. Inbundet laminatband med skyddsomslag identiskt illustrerat som pärmen, fotoillustrerat första och sista uppslag. 4:o. 258x198x14 mm. 660 g. [81001]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185225989
Titel
Paulúns GI-månad
Författare
Karoliina Paulún - Fredrik Paulún
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsår
2008
Omfång
118 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Komplett månadsmeny för hälsan! Det är ofta bristen på planering som gör att man får svårt att hålla löftet om ett nytt hälsosamt liv. I Paulúns GI-månad har Sveriges mest lästa näringsexpert Fredrik Paulún gjort förarbetet. Fredrik och Karoliina Paulún presenterar här ett komplett kostprogram för 28 dagar och ser därmed till att den första, mest kritiska delen är avklarad.  Här finns färdiga menyer för fyra veckor. Varje vecka inleds med peppande ord samt en komplett inköpslista för veckans matlagning. Sedan följer recept på frukostar, luncher och middagar för veckans alla dagar. Middagsrecepten består av enkla vardagsrätter som går snabbt att laga och Fredrik och Karoliina visar hur man enkelt kan använda en del av ingredienserna till att göra en helt ny, snabblagad rätt till morgondagens nyttiga lunchlåda. Till helgen räknar man dock med lite extra tid i köket och här bjuds härliga bruncher och goda helgmiddagar. Många som lägger om sin kost tycker att det svåraste är att veta hur man ska göra när man blir bortbjuden eller går ut och äter. Därför finns även tips på hur man kan tänka vid sådana tillfällen.  Recepten i boken bygger på den mat Fredrik och Karoliina själva lagar hemma och har förstås rätt GI och perfekt näringssammansättning. Här finns allt man behöver för att skapa en hälsosam månad eller för att komma igång med sin viktminskning. Och när GI-månaden är slut har man förhoppningsvis fått så mycket motivation att det nya hälsosamma livet inte längre behöver planeras. Ur innehållet: * 10 frukostar * 28 luncher * 20 vardagsmiddagar * 8 lyxiga helgrecept * Färdiga inköpslistor * Kortfattad och enkel näringsinformation Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. När Fredrik startade sin författarbana packade han själv sina böcker i vardagsrummet. I dag har hans böcker sålt i mer än 700 000 exemplar. Fredrik är en uppskattad föreläsare och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Läs mer på www.paulun.se. Karoliina Paulún driver Sveriges enda specialbokhandel med inriktning på hälsa, kost och träning där hon handplockar de bästa böckerna inom området.