Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Drömlistan

Drömlistan

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2019.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i nyskick. Forum, 2019. 217 s. Förlagsinbunden med skyddsomslag. Mycket bra skick. Recensionsstämpel.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137153025
Titel
Drömlistan
Författare
Julien Sandrel
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2019
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
”Drömlistan” är en rörande och rolig roman om en mammas kamp för sin sons liv. En succédebut som älskats av läsarna och sålts till över tjugo länder.När den tolvårige Louis skadas i en trafikolycka och hamnar i koma, är hans mamma redo att göra vad som helst för att han ska vakna igen. Under madrassen i hans säng hittar hon en anteckningsbok där han har skrivit upp allt han drömmer om att någon gång få uppleva. Hon bestämmer sig för att förverkliga drömmarna i hans ställe, en efter en, och berätta allt för honom. Om han får höra om hennes äventyr, om hur vackert livet kan vara, kanske han återfår krafterna. Men det är inte alltid lätt att leva en tonårings drömliv när man är nästan fyrtio år …