Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Trista sevärdheter : 121 platser ovärda ett besök

Trista sevärdheter : 121 platser ovärda ett besök

Inbunden bok Max Ström. 2011. 128 sidor.

Mycket gott skick. Inlagan är mycket fin och ser i det närmaste oläst ut. Pärmen är mycket fin med endast mycket små skavmärken i hörnen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789171262165
Titel
Trista sevärdheter
Författare
Johan Tell
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2011
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
519 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»En kulturgärning att skriva en sån här bok [...] urkul« SVT Gomorron »Ingen ska komma och påstå att Ornässtugan inte är en sevärdhet; här vill jag tillgripa ord som helgerån. För detta borde författaren hängas upp i en grantopp där ekorrarna kan skala honom som en kotte. Under bilden: "I den här gamla granen hängde Johan Tell."« Norrbottens-Kuriren »Rolig. Elak. Bra gå bort-present« Aftonbladet Sveriges största osthyvel, Björn Ranelids födelsehus och potatisbacken i Ammarnäs marknadsförs alla som attraktioner. Johan Tell har med kameran rest runt i Sverige och granskat våra sevärdheter. Resultatet är en dråplig skildring av 121 platser - alla ovärda en omväg. Trista sevärdheter är en bok som lockar till skratt, men säkert också utmanar några etablerade uppfattningar om vad som egentligen är en sevärdhet. Sagt om Trista sevärdheter »allra bäst är nog Tells texter: bitskt ironiska och med en varm glimt i ögonvrån« NA »Storartad väntrumshumor« Resekoll.se »"Trista boken" kan bli den perfekta presenten när man går på fest. Samtalsämnena kommer aldrig att ta slut« Vi Bilägare »en bok som lockat till skratt« www.gd.se »Dråplig skildring om trista, osevärda sevärdheter« Ölandsbladet »en uppfriskande tråkig bok« www.helagotland.se »Roligt om trista sevärdheter« NWT »vi bestämde oss för att uppsöka Klasatorpet i Långsjö, som finns på Johan Tells lista över trista sevärdheter. Ett sådant tillfälle får man bara inte missa och det var mycket riktigt trist. Så trist att vi vände i porten« magdasblogg.blogspot.com »Fantastisk rolig och allmännbildande« KÖPSTOPPSBLOGGEN