Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat
EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat

EVERYDAY FLOWERS – Blomsterprakt av köpt och plockat

Inbunden bok FÖRLAGSNY Roos & Tegner. 2016. 150 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– De flesta av oss köper blommor hos floristen när vi ska lyxa till det, och plockar blommor och grönt runt knuten när vi vill göra vardagsfint – men det allra vackraste och roligaste är att välja båda och blanda hejvilt. Körsbärskvistar från trädgården gifter sig mer än gärna med tulpaner, och daggkåpa ger bunten med rosor volym och snygg kontrast. • I Everyday Flowers får du blomsterkreatör Jenny Strandhs allra bästa tips på hur du gör såväl imponerande buketter som enkla dekorationer med lätta knep och små medel. Genom att med floristens hjälp välja prisvärda säsongsblommor från butik och blanda dem med blommor och grönt från trädgården och naturen, får du ett fantastiskt material att skapa med. Sedan är det bara att välja och vraka bland bokens alla inspirerande projekt. • Jenny förklarar steg-för-steg i text och bild inte bara hur du går tillväga, utan också varför. Med väl valda blommor och rätt hantering får du blomsterfägring som är både vacker och långlivad, året om. • Blomsterkreatör Jenny Strandh är florist med egen butik och kursledare inom blomsterbinderi. Som dotter till Ingvar Strandh har Jenny bokstavligen talat vuxit upp på en blomsterskola. • Fotograf Malin Björkholm och skribent Marie Onäng frilansar med trädgårdstidningar som främsta uppdragsgivare. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187905360
Titel
Everyday Flowers : blomsterprakt av köpt och plockat
Författare
Jenny Strandh - Marie Onäng
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2016
Omfång
150 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 274 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
820 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De flesta av oss köper blommor hos floristen när vi ska lyxa till det, och plockar blommor och grönt runt knuten när vi vill göra vardagsfint ¬ men det allra vackraste och roligaste är att välja båda och blanda hejvilt. Körsbärskvistar från trädgården gifter sig mer än gärna med tulpaner, och daggkåpa ger bunten med rosor volym och snygg kontrast.

I Everyday Flowers får du blomsterkreatör Jenny Strandhs allra bästa tips på hur du gör såväl imponerande buketter som enkla dekorationer med lätta knep och små medel. Genom att med floristens hjälp välja prisvärda säsongsblommor från butik och blanda dem med blommor och grönt från trädgården och naturen, får du ett fantastiskt material att skapa med. Sedan är det bara att välja och vraka bland bokens alla inspirerande projekt. Jenny förklarar steg-för-steg i text och bild inte bara hur du går tillväga, utan också varför. Med väl valda blommor och rätt hantering får du blomsterfägring som är både vacker och långlivad, året om.

Blomsterkreatör Jenny Strandh är florist med egen butik och kursledare inom blomsterbinderi. Som dotter till Ingvar Strandh har Jenny bokstavligen talat vuxit upp på en blomsterskola.
Fotograf Malin Björkholm och skribent Marie Onäng frilansar med trädgårdstidningar som främsta uppdragsgivare.
Ytterligare författare: Strandh, Jenny
Ytterligare författare: Onäng, Marie
Ytterligare designers: Mårtensson, Benny
Ytterligare fotografer: Björkholm, Malin