Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Surdeg : Lär dig hantverket

Surdeg : Lär dig hantverket

Inbunden bok. Bokförlaget Polaris. 2021. 183 sidor.

Nyskick. FörlagsNy Bok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189215788
Titel
Surdeg : Lär dig hantverket
Författare
Jakobsson, Kenny
Förlag
Bokförlaget Polaris
Utgivningsår
2021
Omfång
183 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
730 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Jag är storligen imponerad över denna handbok i surdegsbakningens sköna konst. För det handlar om både konst, metod och teknik att uppnå bröd som är goda att äta och vackra att se på. Jakobsson har uppenbarligen lagt mycket kraft på att vara pedagogisk i sitt upplägg. I det stora hela är detta en lysande bok."   BTJAtt baka surdegsbröd har blivit något av en folksport i Sverige. En av dess främsta spelare är göteborgaren Kenny Jakobsson, som driver det egna bageriet Surdegsgott och dessutom sprider sina gedigna kunskaper om surdeg i uppskattade youtubeklipp och på instagram. Kenny Jakobssons första bakbok Surdeg. Lär dig hantverket inleds med det grundläggande. Hur startar man en surdeg, hur blandar man degen, hur jäser man den och hur gräddar man den? Därefter kommer fördjupningen. På vilka sätt kan man baka med surdeg? Vad skiljer det ena mjölet från det andra? Hur påverkar temperaturen jäsningen? Och hur skiljer sig en bröddeg från en pizzadeg? Boken avslutas med det allra bästa: recepten. Vi får ta del av Kennys alla populära favoriter, från lantbröd och baguetter, via hantverksknäcke, danska rågbröd, grötbröd med äpple och honung till potatis- och pestopizzor.  Här finns allt du behöver veta för att nå framgång i jakten på den fulländade surdegslimpan, det är bara att sätta igång och öva. Boken tar dig från ax till limpa; steg för steg, timme för timme och dag för dag. Lär dig baka som ett proffs och ta med dina surdegsälskande vänner till nya gastronomiska höjder.