Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sommarljus

Sommarljus

Pocketbok Månpocket. 269 sidor.

Nyskick. Med en lika delar ömsinthet, humor och romantik skildrar Jón Kalman Stéfansson människorna i ett litet samhälle på den Isländska Västkusten. Bankkrisen i Reykjavik och folktrons småtroll ligger lika nära. Eller lika långt borta.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789170017339
Titel
Sommarljus
Författare
Jón Kalman Stefánsson
Förlag
Månpocket
Utgivningsår
2009
Omfång
269 sidor
Bandtyp
Pocket
Språk
Svenska
Baksidestext


Vi tänker inte berätta om hela byn, vandrar inte från hus till hus, det skulle du inte orka med, men här kommer helt säkert att berättas om lidelser som knyter samman dagarna och nätterna, om en
lycklig lastbilschaffis, om Elisabets svarta sammetsklänning och han som kom med bussen, om Turid som är lång och full av hemlig längtan, om en man som inte kan räkna fiskarna och en kvinna med blyg andhämtning – om en enslig bonde och
om en fyratusen år gammal mumie.”

Med en blandning av lika delar ömsinthet, humor och romantik skildrar Jón Kalman Stefánsson människorna i ett litet samhälle på den isländska västkusten. Bankkrisens Reykjavik och folktrons småtroll ligger lika nära. Eller lika långt bort.