-
Mat för stora och små : 140 recept att laga o...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009.
Nära nyskick. Endast ett par vikta små hörn i boken samt en obetydlig liten kantstötning i ett hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240764
- Titel
- Mat för stora och små : 140 recept att laga och äta tillsammans med familjen
- Författare
- Malhotra, Charlotta
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 257 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 685 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en fråga som de flesta ställer sig vid ungefär samma tid varje dag: ”Vad ska vi äta till middag?” I Mat för stora och små finns svaren – 132 nyttiga, roliga och billiga recept för barnfamiljen, både till vardag och till fest! Det här är den perfekta kokboken för dagens barnfamiljer som kanske inte vill stå 100 timmar i köket utan bara en halvtimme. Dra nytta av alla bra tips som förenklar vardagen kring spisen och låt barnen vara med i köksarbetet! Flera av recepten är skapade för att små kockar ska kunna laga dem och det finns mängder av råd om spännande arbetsuppgifter för barnen som att till exempel ”måla gratängformen med smör” som känns roligare än att bara ”smöra” den. I boken får du också tips på spännande, snygga och roliga uppläggningar. Förutom tipssymbolerna ”Stor smak”, med förslag på hur man snabbt bygger på smaken för den vuxnes önskemål, ”Går att frysa” och ”Hjälpande barnhand”, finns även en rad som kockarna själva får skriva på, ”Familjens betyg”, för att man lätt ska komma ihåg om det var en maträtt som gick hem eller inte! Tio kapitel frestar med: Vardagsmiddag, Helgmiddag, Klassiker, Frukost, Mellanmål/Brunch, Fredagsmys, Efterrätter, Vi bakar, Picknick och Födelsedagskalas. Några av huvudrätterna: Lammkotletter, chèvremos, Hurry Curry, höstkyckling med äpple, lövbiffrullader, broccoligratäng och laxburgare.Några av efterrätterna: Marängsviss, citronkaka, hallonmuffins, äppelchips, lakritstårta och chokladdippade jordgubbar. Matilda Lindeblads fotografier illustrerar både människor och maträtter på ett härligt sätt och ingen läsare kan undgå att börja fundera på middagsmaten! Charlotta Malhotra är matstylist och matredaktör och odlar sitt stora matintresse tillsammans med man och barn hemma i radhuset på Ekerö. Förutom att skriva böcker är hon matredaktör på inredningstidningen Sköna Hem. Jessica Staël von Holstein arbetar som copywriter och mat- och livsstilsskribent. Långa perioder har hon levt utomlands, i Paris, Milano, Singapore, Verbier och Amsterdam. Kringflackandet i världen har satt sina spår i köket i Saltsjöbaden där hon och hennes man och deras två barn slåss om platsen vid spisen.
Bonnier Fakta 9789174240764 -
Mat för stora och små : 140 recept att laga o...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 123 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130293
- Titel
- Mat för stora och små : 140 recept att laga och äta tillsammans med familjen
- Författare
- Malhotra, Charlotta
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 259 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 703 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en fråga som de flesta ställer sig vid ungefär samma tid varje dag: Vad ska vi äta till middag? I Mat för stora och små finns svaren 132 nyttiga, roliga och billiga recept för barnfamiljen, både till vardag och till fest! Det här är den perfekta kokboken för dagens barnfamiljer som kanske inte vill stå 100 timmar i köket utan bara en halvtimme. Dra nytta av alla bra tips som förenklar vardagen kring spisen och låt barnen vara med i köksarbetet! Flera av recepten är skapade för att små kockar ska kunna laga dem och det finns mängder av råd om spännande arbetsuppgifter för barnen som att till exempel måla gratängformen med smör som känns roligare än att bara smöra den. I boken får du också tips på spännande, snygga och roliga uppläggningar. Förutom tipssymbolerna Stor smak, med förslag på hur man snabbt bygger på smaken för den vuxnes önskemål, Går att frysa och Hjälpande barnhand, finns även en rad som kockarna själva får skriva på, Familjens betyg, för att man lätt ska komma ihåg om det var en maträtt som gick hem eller inte! Tio kapitel frestar med: Vardagsmiddag, Helgmiddag, Klassiker, Frukost, Mellanmål/Brunch, Fredagsmys, Efterrätter, Vi bakar, Picknick och Födelsedagskalas. Några av huvudrätterna: Lammkotletter, chèvremos, Hurry Curry, höstkyckling med äpple, lövbiffrullader, broccoligratäng och laxburgare.Några av efterrätterna: Marängsviss, citronkaka, hallonmuffins, äppelchips, lakritstårta och chokladdippade jordgubbar. Matilda Lindeblads fotografier illustrerar både människor och maträtter på ett härligt sätt och ingen läsare kan undgå att börja fundera på middagsmaten! Charlotta Malhotra är matstylist och matredaktör och odlar sitt stora matintresse tillsammans med man och barn hemma i radhuset på Ekerö. Förutom att skriva böcker är hon matredaktör på inredningstidningen Sköna Hem. Jessica Staël von Holstein arbetar som copywriter och mat- och livsstilsskribent. Långa perioder har hon levt utomlands, i Paris, Milano, Singapore, Verbier och Amsterdam. Kringflackandet i världen har satt sina spår i köket i Saltsjöbaden där hon och hennes man och deras två barn slåss om platsen vid spisen.
Bokförlaget Forum 1 9789137130293
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn