Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage
GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage

GRÖN MAT – Vegetariskt varje dag från River Cottage

Inbunden bok Max Ström. 2013. 415 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Mindre kantmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! –– En vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.
Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.
Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
/ "Precis vad jag alltid letat efter. Vegetariska rätter med massor av smaker. Rätter som inte försöker ersätta eller härma kötträtter, utan underbart goda och mättande på alldeles egen hand. Längtar efter flera av Hughs böcker på svenska." / "Älskar Hugh's mat och han härliga program - nu har jag äntligen hans vegetariska kokbok! Underbara och delikata recept att verkligen njuta av - vare sig du är vegetarian eller inte!" –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171262622
Titel
Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
Författare
Hugh Fearnley-Whittingstall
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2013
Omfång
415 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 254 mm Ryggbredd 37 mm
Vikt
1445 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»en bok där man faktiskt vill laga allt.« SVDEn vegetarisk kokbok för alla måltider, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. ”Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött – för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel – miljömässigt och etiskt”, skriver författaren i bokens inledning.
Ytterligare författare: Fearnley-Whittingstall, Hugh
Ytterligare översättare: Hasselqvist, Per Johan
Ytterligare designers: Leo, Patric
Ytterligare illustratörer: Jesso, Mariko
Ytterligare fotografer: Wheeler, Simon