Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
Häftade böcker. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 352 sidor.
Grundläggande mikrobiologi är en översättning och syntes av två danska böcker Teoretisk mikrobiologi for laboratoriefolk och Teoretisk mikrobiologi for produktionsfolk. Den svenska upplagan har uppdaterats i samarbete mellan översättaren och författarna. De mer tillämpade kapitlen har anpassats efter svensk lagstiftning och svenska förhållanden.
Boken ger en grundläggande inblick i mikrobiologin och lämpar sig främst som introducerande litteratur i ämnet på högskole- och universitetsnivå.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789144015699
- Titel
- Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
- Författare
- Herulf Thougaard
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska