Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer

Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer

Häftade böcker. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 352 sidor.

Grundläggande mikrobiologi är en översättning och syntes av två danska böcker Teoretisk mikrobiologi for laboratoriefolk och Teoretisk mikrobiologi for produktionsfolk. Den svenska upplagan har uppdaterats i samarbete mellan översättaren och författarna. De mer tillämpade kapitlen har anpassats efter svensk lagstiftning och svenska förhållanden.
Boken ger en grundläggande inblick i mikrobiologin och lämpar sig främst som introducerande litteratur i ämnet på högskole- och universitetsnivå.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Förlagsfakta

ISBN
9789144015699
Titel
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
Författare
Herulf Thougaard
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2001
Omfång
352 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
600 g
Språk
Svenska