Konservering året runt : från frysning till mjölksyrning
Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1984. 185 sidor.
Nära nyskick.
Frakten gäller oavsett antal böcker så passa på att se vad jag mer har att sälja. Många av mina böcker är nära nyskick vilket gör att dom även passar bra som gåvor.
Vilken metod ska man välja? Frysning, torkning, saltning, ättiksinläggningar, mjölksyrajäsning, konservering med socker och hermetisk inkokning - allt finns med i Konservering året runt. Här har KFs provkök samlat det bästa och mesta av gamla och nya recept och metoder för kött, fisk, grönsaker, svamp, frukt och bär. Resultatet har blivit en värdefull och mångsidigt praktisk handbok.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789129564938
- Titel
- Konservering året runt : från frysning till mjölksyrning
- Författare
- Henrikson-Abelin, Kerstin - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska