Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Konservering året runt : från frysning till mjölksyrning

Konservering året runt : från frysning till mjölksyrning

Inbunden bok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 1984. 185 sidor.

Nära nyskick. Frakten gäller oavsett antal böcker så passa på att se vad jag mer har att sälja. Många av mina böcker är nära nyskick vilket gör att dom även passar bra som gåvor.

Vilken metod ska man välja? Frysning, torkning, saltning, ättiksinläggningar, mjölksyrajäsning, konservering med socker och hermetisk inkokning - allt finns med i Konservering året runt. Här har KFs provkök samlat det bästa och mesta av gamla och nya recept och metoder för kött, fisk, grönsaker, svamp, frukt och bär. Resultatet har blivit en värdefull och mångsidigt praktisk handbok.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789129564938
Titel
Konservering året runt : från frysning till mjölksyrning
Författare
Henrikson-Abelin, Kerstin - KFs provkök
Förlag
Stockholm : Rabén & Sjögren
Utgivningsår
1984
Språk
Svenska