Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk, sömnproblem / Anna Hallén.

Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk, sömnproblem / Anna Hallén.

Pocketbok Publicerad: Göteborg : Tukan, Tillverkad: Lettland . Svenska uppl. 2015. 215 sidor.

Nära nyskick. Dietterapi - Trötthet - behandling , Smärta - behandling; Sömnstörningar - behandling; Diet therapy; Preventiv medicin (förebyggande medicin).Friskvård; Förebyggande medicin; Samhällsmedicin; Socialmedicin. [ Gnisselzonen kallar författaren gråzonen mellan hälsa och sjukdom. Personer som befinner sig här klassas inte som sjuka enligt sjukvården men de mår inte speciellt bra. Problem som kan ställa till bekymmer är värk, trötthet, håglöshet och magbesvär. Mediciner som skrivs ut dämpar bara symptomen. Boken är indelad i två delar. Först behandlas olika problemområden med orsaker och samband och sedan hur kroppen fungerar näringsfysiologiskt ] . Pocket mjukt kartonnage, Nära nyskick. Mått 18 x 11 x 2,3 cm. Vikt 230g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176173848
Titel
Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk, sömnproblem
Författare
Anna Hallén
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
215 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
191 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gnisselzonen är gråzonen mellan hälsa och sjukdom. Den som befinner sig här mår inte speciellt bra, men det finns ingen sjukdom för sjukvården att bota. Värk, trötthet, håglöshet och magproblem är typiska problem som kan vara tuffa och tärande. Läkaren hittar inget fel. Man får ingen gul lapp med sig hem, eller så får man det, men det är recept på sömnpiller, laxermedel, smärtlindring eller andra piller som dämpar symptom, men som inte löser problemet. Gnisselzonen hjälper dig att komma till rätta med de problem som sätter käppar i hjulet för din goda hälsa. Första delen av boken är indelad efter olika problemområden. Här får man lära sig om orsaker och samband direkt kopplade till olika problem. I andra delen av boken får man lära sig mer om hur kroppen fungerar ur ett näringsfysiologiskt perspektiv. Det här är en krashkurs i grundläggande näringsfysiologi som i första hand riktar sig till kvinnor 40+. Det handlar inte bara om att hitta mat som får kroppen i balans utan om livsstil i stort. Gnisselzonen är en bok för alla de som läser tidningars olika tips om vad som är bra för hälsan. Här sätts alla de tipsen i sitt sammanhang och man får den stora bilden. Man får lära sig varför alla de här tipsen faktiskt är bra och hur de fungerar. Anna Hallén är kostrådgivare och bästsäljande författare av kokböcker inom LCHF. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, har en stor skara följare och medverkar regelbundet i tidningar om mat och hälsa. Gnisselzonen är en helt ny typ av bok för Anna och här får hon visa att hon fullt ut behärskar konsten att förklara ett så komplext ämne som näringsfysiologi på ett lättsamt, målande och fängslande sätt.