Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Konsten att laga mat

Konsten att laga mat

Pocketbok. Stockholm : Wahlström & Widstrand. 1982. 223 sidor.

Gott skick. Haqvin Gyllensköld gav ut ett flertal böcker om matlagning där han utifrån rent vetenskapliga experiment räknade fram det optimala sättet att hantera råvaror för bästa resultat. Den kanske mest kända "Konsten att laga mat", utgavs av Wahlström & Widstrand 1956 och som kom i flera upplagor. För sina matlagningsböcker så tilldelades han Gastronomiska Akademiens Guldpenna 1977.
Ser ut att vara oläst men pärmen är lite nött.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146141316
Titel
Konsten att laga mat
Författare
Gyllensköld, Haqvin - Lilius, Eric
Förlag
Stockholm : Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
1982
Språk
Svenska