Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Robert Broberg letar efter sig själv

Robert Broberg letar efter sig själv

Inbunden bok Norstedts. 1 uppl. 2020. 366 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i absolut nyskick, oläst och obläddrad, dock med recensionsstämpel i övre snittet. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och nostalgiskt illustrerad med foton i färg och sv/v. Med hjälp av Robbans stora sångskatt, privata brev, anteckningar och manuskript, ett rikhaltigt pressmaterial och öppenhjärtiga samtal med människor som levde och arbetade med honom, tecknar Klas Gustafson bilden av en av Sveriges mest älskade och särpräglade scenartister. Bokens nypris på Adlibris är229:-

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789113097640
Titel
Robert Broberg letar efter sig själv
Författare
Gustafson, Klas
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2020
Omfång
366 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
156 x 233 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
895 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Robert Broberg letar efter sig själv skildrar en vindlande artistkarriär, som börjar i tonårens skifflemusik och kulminerar i personliga scenföreställningar som får en entusiastisk och kärleksfull publik att gång på gång fylla Globen i Stockholm.

Robert Broberg vann svenska folkets hjärtan med pojkaktig charm, sentimental schlager och tokroliga ordvändningar. Själv vantrivdes han i rollen som den ständigt sprudlande Robban och lämnade offentligheten. En tid av självrannsakan, uppbrott från familjeliv och tvära artistiska kast gav hans humor den svärta som tidigare saknats. Han återvände till scenen, mer reflekterande och drastisk, och byggde en ny och hållbar relation till publiken samtidigt som han fortsatte att leta efter sig själv.

Med hjälp av Robert Brobergs stora sångskatt, privata brev, anteckningar och manuskript, ett rikhaltigt pressmaterial och öppenhjärtiga samtal med människor som levde och arbetade nära honom, tecknar Klas Gustafson bilden av en av Sveriges mest älskade och särpräglade scenartister.
Ytterligare författare: Gustafson, Klas
Ytterligare designers: Acedo, Sara R
Ytterligare bibliografiska personer: Broberg, Robert