Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dessert-, Bage - og Conditorbog
Dessert-, Bage - og Conditorbog Dessert-, Bage - og Conditorbog Dessert-, Bage - og Conditorbog Dessert-, Bage - og Conditorbog

Dessert-, Bage - og Conditorbog

Inbunden bok. Forlaget Ivar, København. 1 uppl. 1953. 372 sidor.

Mycket gott skick. Halvklotband, 26x18 cm. Illustrerad med helsidesplanscher, varav några i färg. Författaren var Chef conditor på Hotel d'Angleterre. Text på Danska. (v30)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen