Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Pelle Svanslös fyller år

Pelle Svanslös fyller år

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 2000. 32 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Stor text. Illustrerad med tecknade bilder i färg och svart-vitt. Pelle fyller år och alla kommer för att fira honom, till och med avundsjuka Måns och Bill & Bull, fast inte så mycket för att fira honom utan mer för att de inte blev bjudna. Festen blir väldigt lyckad, och det tycker Måns är skandal. - Sandaler är just vad det är, försöker Bill och Bull härma. Men Måns har kommit på en idé, och det är klart att den handlar om att ställa till med obehag för Pelle. Lyckligtvis är det bråkstakarna själva som råkar ut för obehagligheterna. Och Pelle? Ja, han får strömming! Utgallrad biblioteksbok med sedvanlig märkning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9163812363
Titel
Pelle Svanslös fyller år
Författare
Gösta Knutsson
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2000
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
171 x 216 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
198 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En klassisk Pelle Svanslös-berättelse. Den är enkel, men ändå med ett klart motiv och stark drivkraft. Pelle fyller år och alla kommer för att fira honom, till och med avundsjuka Måns och Bill & Bull, fast inte så mycket för att fira honom utan mer för att de inte blev bjudna. Festen blir väldigt lyckad, och det tycker Måns är skandal. - Sandaler är just vad det är, försöker Bill och Bull härma. Men Måns har kommit på en idé, och det är klart att den handlar om att ställa till med obehag för Pelle. Lyckligtvis är det bråkstakarna själva som råkar ut för obehagligheterna. Och Pelle? Ja, han får strömming! Lucie Lundberg, som gjort de klassiska omslagsillustrationerna till textböckerna om Pelle Svanslös, blommar i den här bilderboken ut i sin härligat mustiga färgskala, perfekt för de små barnen. Hon fångar med lätthet Måns ilska, men också Pelles och de andra djurens glädje och lycka så att det riktigt lyser om bilderna!