Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Baka, baka liten chokladkaka

Baka, baka liten chokladkaka

Häftad bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 64 sidor.

Nära nyskick. I boken finns förutom 20-talet receptsidor som tipsar om saker som är bra att tänka på när man bakar med choklad, hur man smälter choklad, fakta om choklad och särskilda tips till allergiker(hur bra som helst!). Här är det choklad i långa banor; chokladcupcakes, små chokladpuddingar, chokladtårtor, chokladgrottor, chokladklubbor, chokladfondue och till och med en maträtt med choklad – Chili con carne med choklad! Tydliga och enkla recept, väl lämpad de något yngre som gillar att baka och filifilura i köket.

Boken har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174015959
Titel
Baka, baka liten chokladkaka
Författare
Fiona Patchett
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Spiral
Mått
210 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
523 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Drömboken för alla små chokladfantaster!

Tydliga illustrationer med lättläst text visar barnen steg för steg hur de ska gå till väga för att skapa fantastiska chokladbakverk.

Boken innehåller recept på allt från muffins och kakor till tryfflar och glass, alla med huvudingrediensen choklad såklart. Man får också lära sig hur man dekorerar sina kakor på bästa sätt med olika toppings samt recept på goda fyllningar.

Förutom recept innehåller boken även många bra tips på vad man ska tänka på när man bakar med choklad, fakta om hur man tillverkar choklad samt chokladens historia. Kort och gott, allt man behöver veta för att bli en riktig chokladexpert.

Boken innehåller även information om vilka kakor som passar nöt-, mjölk- och glutenallergiker samt hur man kan anpassa sina kakor genom att ändra vissa ingredienser.

Boken har har en praktisk ringpärm och tåliga sidor av kartong.

Fler titlar i samma serie:
Baka, baka liten kaka

Format: 207x248 mm