Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LAGA VILT FRÅN SKOG & SJÖ
LAGA VILT FRÅN SKOG & SJÖ LAGA VILT FRÅN SKOG & SJÖ LAGA VILT FRÅN SKOG & SJÖ LAGA VILT FRÅN SKOG & SJÖ

LAGA VILT FRÅN SKOG & SJÖ

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Bokförlaget Semic, 2011.
Omfång: 144 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Inbunden.
Mått: 221 x 287 mm. --- Du måste varken vara jägare eller macho för att laga vilt. Det som skogen och sjöarna bjuder kan alla äta - och det är både enkelt och gott att laga till. Dessutom är det både ekologiskt hållbart och hälsosamt!

Oavsett om du ger dig ut i naturen eller i stormarknaden kommer du att hitta massor med läckerheter. Och med systrarna Carina och Ulrika Brydlings hjälp blir du en mästare på att laga till riktigt bra och ekologisk mat både till vardags och till fest. Det fina i kråksången är att du även kan hitta nästan alla tillbehör du behöver i skogen, den dignar ju av svamp och bär och kryddor, bara du vet var du ska hitta dem!

Boken är indelad efter djurslag och innehåller både vackra natur- och matfoton och instruktiva bilder och styckningsscheman. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155255817
Titel
Laga vilt : från skog och sjö
Författare
Carina Brydling - Ulrika Brydling
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2011
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
221 x 287 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
874 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Välsmakande viltmat för alla – jägare eller ej!

Du måste varken vara jägare eller macho för att laga vilt. Det som skogen och sjöarna bjuder kan alla äta – och det är både enkelt och gott att laga till. Dessutom är det både ekologiskt hållbart och hälsosamt!Oavsett om du ger dig ut i naturen eller i stormarknaden kommer du att hitta massor med läckerheter. Och med systrarna Carina och Ulrika Brydlings hjälp blir du en mästare på att laga till riktigt bra och ekologisk mat både till vardags och till fest. Det fina i kråksången är att du även kan hitta nästan alla tillbehör du behöver i skogen, den dignar ju av svamp och bär och kryddor, bara du vet var du ska hitta dem!Boken är indelad efter djurslag och innehåller både vackra natur- och matfoton och instruktiva bilder och styckningsscheman.