Hållbart, Hälsosamt och Närproducerat! En kost som gynnar oss alla!
Häftad bok. Local Food UF. 2021. 68 sidor.
Mycket gott skick.
Format 25 x 21,5 cm Vikt 310 g.
Spiralhäftad bok med mjuka pärmar, mycket rikt illustrerad med färgfoton samt karta över matproducenterna, utan årtal. Kokboken har kommit till genom ett UF-projekt på ekonomiprogrammet vid Sandagymnasiet i Huskvarna av Erik Malmsten, Daniel Ahlm och Hugo Jarl i deras UF-företag Local Food UF. Ur baksidestexten: Den här kokboken innehåller 27 recept som inspirerar till en mer hållbar och hälsosam kost. För att sprida kunskap om närproducerad mat innehåller boken dessutom information om 27 matproducenter i Jönköpings län. Hos dem kan du hitta råvaror med mycket hög kvalitét, ofta ekologiskt producerad och garanterat med en stor dos kärlek.
// Pärmarna och inlagans kanter har mindre hanteringsspår. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av Boklöf [1484]