Bullens kokbok [3:e uppl.]
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 3 uppl. 1931. 379 sidor.
Hyggligt skick.
Format 21,5 x 15 cm Vikt 730 g.
Inbundet hellinneband med mörk pärmdekor och ryggtext, TREDJE upplagan, marmorerat snitt. Detta är en gammal legendarisk kokbok utarbetad av Erik "Bullen" Berglund och hans fru Elsa. Innehåller tillredningstips och recept enligt kapitlen på: Smörgåsrätter och sallader, Såser och aromsmör, Soppor, Äggrätter, Fiskrätter, Skaldjur, Kalvkött, Får- och lammkött, Oxkött, Fläsk, Fågel och vilt, Grönsaker, Potatis, Macaroni-, ris och mjölrätter, Efterrätter, söta såser och sötsaker samt Diverse.
// Namnad på insidan av främre pärmen, hundöron, bläddermärken och fläckar förekommer, pärmhörnen har nötningar. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1384-3]