Gastronomisk kalender 2000.
Gastronomiska Akademiens årsbok. Årg 39. Redaktionskommitté: Jan-Öjvind Swahn, Lars O. Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Prisma, Stockholm. 1999. Inbunden, 159 s. 23,5*14 cm. 400 g. Illustrerad. Gallrad biblioteksbok (biblioteksinplastad) i nära nyskick/utan bruksspår. Innehåller bidrag av bl.a: Lars O. Lagerqvist: Konung Carl XIV Johans kammarspisningar på Stockholms slott / Peter Englund: Till bords i Karl X Gustavs Sverige. / Niklas Rådström: S.O.S. ("smör, ost och sill") / Hiram: Den perfekta köttbullen. / Bengt av Klintberg: Blåbär. / Nils-Arvid Bringéus: Lingonen i det svenska folkhemmet. / Jan-Öjvind Swahn: Kockuniformens historia...
Förlagsfakta
- ISBN
- 9151835746
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok. 2000
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 418 g
- Språk
- Svenska