Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gastronomisk kalender 2000.

Gastronomisk kalender 2000.

Gastronomiska Akademiens årsbok. Årg 39. Redaktionskommitté: Jan-Öjvind Swahn, Lars O. Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Prisma, Stockholm. 1999. Inbunden, 159 s. 23,5*14 cm. 400 g. Illustrerad. Gallrad biblioteksbok (biblioteksinplastad) i nära nyskick/utan bruksspår. Innehåller bidrag av bl.a: Lars O. Lagerqvist: Konung Carl XIV Johans kammarspisningar på Stockholms slott / Peter Englund: Till bords i Karl X Gustavs Sverige. / Niklas Rådström: S.O.S. ("smör, ost och sill") / Hiram: Den perfekta köttbullen. / Bengt av Klintberg: Blåbär. / Nils-Arvid Bringéus: Lingonen i det svenska folkhemmet. / Jan-Öjvind Swahn: Kockuniformens historia...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151835746
Titel
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok. 2000
Författare
Gastronomiska akademien
Förlag
Prisma
Utgivningsår
1999
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
418 g
Språk
Svenska