Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nam-nam - Allt du behöver veta om ditt barns mat och matvanor från nyfödd till tonåring

Nam-nam - Allt du behöver veta om ditt barns mat och matvanor från nyfödd till tonåring

Albert Bonniers Förlag, 1 upplagan 2003. Inbunden med skyddsomslag, 224 sidor. 23,5 x 18,5 cm, 780 gram. Färgillustrationer.

Gott skick. Porto B-post 45 kronor. Skriven av en dietist och en professor i barnnutrition, två av Sveriges främsta experter på barns och ungdomars mat och hälsa. De berättar om barnens mat - alla föräldrars huvudbry och utmaning. Nam-nam sträcker sig från graviditet till tonårstid och här finns svar på alla frågor om smakportioner, matvägran, skolmat, övervikt, allergier, ätstörningar, vegetarisk mat och mat för idrottande tonåringar. Med recept på enkla och snabba rätter, desserter och bakverk.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9100577014
Titel
Namnam. Allt du behöver veta om barnens mat och matvanor från nyfödd till tonåring
Författare
Gebre Medhin, Mehari
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
187 x 234 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
802 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Min tvååring äter enbart pasta, ketchup och välling - räcker det? Min fjortonåriga dotter simhoppar 5 dagar i veckan - hur ska hon äta för att orka med? Vad innebär egentligen glutenallergi? När räknas ett barn som överviktigt? Klarar sig verkligen min tonåriga son på vegankost?Två av Sveriges verkliga experter på barn och ungdomars mat ooch matvanor, Margit Eliasson, dietist och författare till Mat för liv och lust och Mehari Gebre-Medhin, barnläkare och professor vid Uppsala Akademiska Sjukhus, resonerar och berättar om barnens mat - alla föräldrars trätoämne och utmaning. Har finns basfakta, svaren på frågorna och många handfasta råd (bra frukost till morgontrött tonåring till exempel) och en praktisk receptdel med enkla och snabba middagsrätter för den stressade familjen. Illustrerad med teckningar av Linn Fleischer och 29 foton av Joel Wåréus,