ÄR FÄRG SPRING BERG – Vego | Naturligt | Näringsrikt
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Stevali. 2021. 172 sidor.
Nyskick.
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Mat ska ge näring, kraft och energi, men också glädje och inspiration.
• Så tänker elitlöparna Lina El Kott Helander och Sanna El Kott Helander när de med fartfylld skaparlust lagar sin mat. Att äta veganskt har aldrig varit ett problem. Växtriket ger oändliga möjligheter och det visar de i ÄT FÄRG SPRING BERG med otaliga färgglada maträtter. För tvillingarna har maten blivit ett sätt att uttrycka sin livslust där färg och form är minst lika viktiga ingredienser som smak.
• Boken tilldelades priset "Best in the world" i kategorin "Food & sports", vid den årliga internationella finalen i Gourmand Cookbook Awards.
"Otroliga bilder! – Medryckande bilder och goda recept. Ingen kan bli besviken av att öppna och bläddra i den här. Har lagat många recept ur den och alltid lika gott!"
Lina och Sanna föddes 1994 och bor i Åre där de framför allt tränar löpning och cykling i bergen under sommarhalvåret och skidåkning vintertid. De senaste sju åren har de framgångsrikt tävlat i skyrunning, långdistanslöpning på höga höjder med deltagande i flertal världsmästerskap. Deras elitsatsning har tagit dem över hela världen.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789188639837
- Titel
- Ät färg spring berg : vego, naturligt, näringsrikt
- Författare
- El Kott Helander, Lina
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat ska ge näring, kraft och energi, men också glädje och inspiration. Så tänker elitlöparna Lina El Kott Helander och Sanna El Kott Helander när de med fartfylld skaparlust lagar sin mat. Att äta veganskt har aldrig varit ett problem. Växtriket ger oändliga möjligheter och det visar de i ÄT FÄRG SPRING BERG med otaliga färgglada maträtter. För tvillingarna har maten blivit ett sätt att uttrycka sin livslust där färg och form är minst lika viktiga ingredienser som smak. Boken tilldelades priset "Best in the world" i kategorin "Food & sports", vid den årliga internationella finalen i Gourmand Cookbook Awards.Lina och Sanna föddes 1994 och bor i Åre där de framför allt tränar löpning och cykling i bergen under sommarhalvåret och skidåkning vintertid. De senaste sju åren har de framgångsrikt tävlat i skyrunning, långdistanslöpning på höga höjder med deltagande i flertal världsmästerskap. Deras elitsatsning har tagit dem över hela världen.