Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
NAVIGERING & SJÖMANSKAP
NAVIGERING & SJÖMANSKAP NAVIGERING & SJÖMANSKAP NAVIGERING & SJÖMANSKAP NAVIGERING & SJÖMANSKAP NAVIGERING & SJÖMANSKAP NAVIGERING & SJÖMANSKAP

NAVIGERING & SJÖMANSKAP

Inbunden bok Bilda Förlag & Idé. 2011. 272 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– Navigering och sjömanskap täcker kunskapskraven för de ”båtkörkort” som finns för fritidsbåtsförare – Förarintyg och Kustskepparintyg. Den används också som en del i utbildningen för Fartygsbefäl klass VIII.
Boken fungerar för olika former av navigationskurser, självstudier och som uppslagsbok ombord. Navigering och sjömanskap är en mycket innehållsrik och omtyckt faktabok med praktisk inriktning. Den är anpassad till 2011 års förändringar i kunskapskraven och till aktuella navigeringsmetoder. Den ger kunskap om:
• navigering med och utan instrument
• sjövägsregler
• manövrering
• sjösäkerhet
• väder
• första hjälpen m.m.
Boken beskriver komplicerade sammanhang på ett enkelt sätt och ger dessutom tips och rekommendationer vid val av tillbehör och utrustning. / Författarteamet Jonas Ekblad och Börje Wallin har som mål att hålla Navigering och sjömanskap så aktuell som möjligt. Därför har den sedan starten 1986 tryckts till i flera upplagor. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789157481207
Titel
Navigering och sjömanskap grundbok [Rev uppl 201109]
Författare
Ekblad Jonas & Wallin Börje
Förlag
Bilda Förlag & Idé
Utgivningsår
2011
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
210 x 255 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
911 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Navigering och sjömanskap täcker kunskapskraven för de ”båtkörkort” som finns för fritidsbåtsförare – Förarintyg och Kustskepparintyg. Den används också som en del i utbildningen för Fartygsbefäl klass VIII.

Boken fungerar för olika former av navigationskurser, självstudier och som uppslagsbok ombord.
Navigering och sjömanskap är en mycket innehållsrik och omtyckt faktabok med praktisk inriktning. Den är anpassad till 2011 års förändringar i kunskapskraven och till aktuella navigeringsmetoder. Den ger kunskap om:

navigering med och utan instrument
sjövägsregler
manövrering
sjösäkerhet
väder
första hjälpen m.m.

Boken beskriver komplicerade sammanhang på ett enkelt sätt och ger dessutom tips och rekommendationer vid val av tillbehör och utrustning.
Författarteamet Jonas Ekblad och Börje Wallin har som mål att hålla Navigering och sjömanskap så aktuell som möjligt. Därför har den sedan starten 1986 tryckts till i flera upplagor.
Ytterligare författare: Ekblad Jonas & Wallin Börje,