Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
12 veckor till ett självläkande liv

12 veckor till ett självläkande liv

Inbunden bok Bokförlaget Forum, Stockholm. Första uppl, tredje tryckningen, nittionde till tjugotredje tusendet uppl. 2005. 317 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inbunden klotband med hårda pärmar på röd botten. Förgyllt ryggsnitt på samma botten. Illustrerat skyddsomslag med fotografi på författaren och med flikar om boken och författaren. Illustrerad.
Förefaller oläst. Gul reaprislapp på skyddsomslagets övre högra hörn. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9137122754
Titel
12 veckor till ett självläkande liv
Författare
Sanna Ehdin
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2005
Omfång
317 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


12 veckor till ett självläkande liv vänder sig till alla som vill må bättre. Sanna Ehdin har skrivit en mycket konkret handledning i hur man steg för steg kan ändra sitt liv genom att lyfta fram friskfaktorerna och den naturliga, medfödda självläkande kraften.
 På bara tolv veckor kan man åstadkomma stora förändringar. Det tar åtta veckor att bli av med en vana som blivit en biokemisk obalans, och man behöver (minst) en veckas startsträcka och ett par veckor för att sätta det hela. Dessutom måste man acceptera att bakslag är en del av processen.
 Boken tar upp alla aspekter - från det vi äter till känslor, tankar och det andliga. Syftet är att skapa en helhetssyn som var och en kan använda i sitt liv och för sina behov. Det sker stegvis, vecka för vecka, med mängder av övningar och praktiska tips som hjälp på vägen.
 Glädje och lust är också starka drivkrafter så låt nyfikenhet och upptäckarlust leda dig. Gör det till en spännande resa där du lär dig mycket om dig själv och dina behov. Vi är alla unika och individuella och mår bra av olika saker. Ju mer du är i kontakt med dig själv desto bättre kan ditt liv fungera. Vägen till en god hälsa handlar om att hitta tillbaka till din livskraft!
 Det är aldrig är för sent att börja! En nittioåring som börjar träna och ta kosttillskott får inom 12 veckor en hälsa som en sjuttioåring. Ur innehålletVecka 1 - StartsträckanVecka 2 - Vad ska jag äta?Vecka 3 - Håll flödet igångVecka 4 - Skapa biobalansVecka 5 - Läkande relationer och känslorVecka 6 - Rensa kroppen och må bättreVecka 7 - Ge dig sömn och vilaVecka 8 - Din personliga kostVecka 9 - Mer glädje, lust och lek!Vecka 10 - Stärk dina energierVecka 11 - Själens helande kraftVecka 12 - Helheten