Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Med änglarnas hjälp

Med änglarnas hjälp

Inbunden bok Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 256 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Änglar och skyddsänglar. Handbok för att utföra andlig healing och mediala läsningar i samklang med änglarna och ärkeänglarna. Här har Doreen Virtue samlat verktygen, hemligheterna och övningarna i sin änglaterapi. Inbundet förlagsband med helt skyddsomslag. 8:o. 232x160x22 mm. 570 g. Ett par hundöron på insidorna, inget ägarnamn. [9614]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153438649
Titel
Med änglarnas hjälp
Författare
Doreen Virtue
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2013
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
576 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Författaren Doreen Virtue har haft kontakt med änglar i hela sitt liv. Som barn såg hon dem som dansande lysande färger när hon kände sig ensam, ledsen eller rädd. Det enda hon förstod om änglar då var att de är lugnande och tröstande. Änglarna hjälper oss människor, oavsett vad vi tror på, att få ro, och många gånger är det de små sakerna som skapar varaktig frid. Doreen Virtue har undervisat i sin änglaterapi sedan 1997 och har lärt tusentals människor att utföra andlig healing och mediala läsningar i samklang med änglarna och ärkeänglarna. I den här omfattande handboken har hon samlat de verktyg, hemligheter och övningar som hon lär ut till sina elever. Oavsett om du är en yrkesutövande healer eller bara vill förbättra dina medfödda andliga gåvor är boken ett oumbärligt referensverktyg som du kommer att återvända till. Du får bland annat lära dig vilka änglar du ska kalla på och när, hur du ger en läsning med änglakort och hur du kan hjälpa familj och vänner när de behöver det. I boken lär du dig också tolka de tecken som visar att dina önskningar blir besvarade av de gudomliga. Med änglarnas hjälp är ett ovärderligt hjälpmedel för alla som vill få tillträde till änglarnas fantastiska sfär för att finna sann hälsa, lycka och tillfredsställelse.