Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den hemlige gästen

Den hemlige gästen

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bonniers, 2001. 320 s. Förlagsinbunden med skyddsomslag. Mycket bra skick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100577223
Titel
Den hemlige gästen
Författare
Deirdre Purcell
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
590 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mitt namn är May Lanigan. I dag, den 20 april 2000, fyller jag fyrtiofyra, och jag håller sakta på att förlora förståndet. Det började gå utför för exakt nio månader sedan. På dagen. Lördagen den 20 september 1999. Klockan halv sju på morgonen. Ett öronbedövande, ihärdigt knackande som aldrig ville ta slut.May Lanigan förlorar inte förståndet. Men hon skulle ha skäl att göra det: Det är polisen som knackar på och meddelar att hennes man är häktad för ekonomiskt brott. Innan hon ens har hunnit smälta den fullständigt överraskande nyheten - de har ju levt ett välordnat liv, hon och Clem, med sina sex söner och ett prydligt hem som hon har ägnat dagarna åt att ta hand om - får hon av sin inneboende gamla och mycket elaka faster veta att Clem har varit otrogen. May är naturligtvis inte beredd att tro henne hur som helst, men när det uppdagas att förförerskan är dottern till Mays bästa vän, måste hon se sanningen i vitögat. Och som om det inte vore nog börjar det hända saker med hennes söner. Till Mays räddning kommer inte bara en hemlighetsfull besökare, utan också de oanade krafter som börjar sjuda i hennes inre. Hon förvånar sig själv med att ta upp kampen om Clem, reser till Spanien för att söka upp honom där han gömt sig undan polisen. Hon har fått mer än sin beskärda del av olycka men hon återvinner till slut kanske mer än hon har förlorat. Hon kämpar för sina söner, för sin rätt till eget liv och kanske till och med ny kärlek, och hon gör det med mod, tapperhet och en befriande dos humor.Deirdre Purcell är välkänd för svenska läsare med succéer som Kärleksbarnet, Bortom havet och senast Genom eld och vatten. Den hemlige gästen är en gripande, underhållande och bitvis tänkvärd roman, vars huvudperson May har en härlig personlighet och styrka. En ny roman av en av Irlands mest kända och lästa författare.