Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bror

Bror

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 2019. 176 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i nyskick. Bonniers, 2019. 176 s. Förlagsinbunden med skyddsomslag. Mycket bra skick. Recensionsstämpel

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100178741
Titel
Bror
Författare
David Chariandy
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2019
Omfång
200 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Michael och Francis är bröder. De växer upp i The Park, ett av Torontos mest utsatta områden, med sin mor som migrerat från Trinidad med drömmar om ett bättre liv. Bröderna är begåvade och ambitiösa, men fostras i en miljö där möjligheterna är få och tryggheten sällsynt för unga svarta män. Sommaren 1991 tar drömmarna slut, och ett liv präglat av trauma och oförlösta minnen väntar för Michael och hans familj.Bror är en roman om sorg och rasism, minnen och musik, och för tankarna till Ta-Nehisi Coates och Colson Whitehead. Den har vunnit flera priser och hyllats av en enig kritikerkår: ”En häpnadsväckande bedrift…en fängslande, brutal och fläckfri berättelse” (Observer), ”En briljant och kraftfull sorgesång” (Marlon James).