Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt
TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt

TRÄDGÅRDSHANDBOK FÖR LATA – 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt

Inbunden bok Norstedts. 2013. 124 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––

Dan Rosenholms bok är en välkommen räddning för den som gärna vill ha en prunkande trädgård, men föredrar häng­mattan, grillen och långa samtal vid matbordet framför spade, gräsklippare och skottkärra.
• Med sin långa erfarenhet vet han att man kan få en vacker trädgård med en minimal arbetsinsats. Dan Rosenholm delar här med sig av sin gedigna kunskap och ger oss handfasta råd, ofta med glimten i ögat, om hur vi ska göra för att slippa klippa gräset stup i ett, hur vi anlägger en rabatt så att ogräset inte har en chans att överleva, och vilka rosor som nästan inte kräver någon skötsel, men ändå blommar rikligt flera gånger per säsong. Alla växter behöver inte heller vara äkta, varför inte satsa på några underhållsfria kaktusar i plåt? Och alla växter behöver inte heller planteras direkt på marken utan sköts betydligt mer lättvindigt i en pallkrage eller en kruka.
• Den utsökt vackra magnolian kanske verkar väl exklusiv och svår, men Dan Rosenholm ger här initierade tips om hur även den kan trivas utan allt för stor insats. När hösten kommer kan de lata fortsätta ta det lugnt, det finns nämligen många insekter, fåglar och fjärilar som är glada och tacksamma över att få kalasa på fallfrukten.
• Boken är rikt illustrerad med Dan Rosenholms egna härliga trädgårdsbilder.

– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113043326
Titel
Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt
Författare
Dan Rosenholm
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2013
Omfång
124 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 234 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
582 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Dan Rosenholms nya bok Trädgårdshandbok för lata är en välkommen räddning för den som gärna vill ha en prunkande trädgård, men föredrar häng­mattan, grillen och långa samtal vid matbordet framför spade, gräsklippare och skottkärra. Med sin långa erfarenhet vet han att man kan få en vacker trädgård med en minimal arbetsinsats.

Dan Rosenholm delar här med sig av sin gedigna kunskap och ger oss handfasta råd, ofta med glimten i ögat, om hur vi ska göra för att slippa klippa gräset stup i ett, hur vi anlägger en rabatt så att ogräset inte har en chans att överleva, och vilka rosor som nästan inte kräver någon skötsel, men ändå blommar rikligt flera gånger per säsong. Alla växter behöver inte heller vara äkta, varför inte satsa på några underhållsfria kaktusar i plåt? Och alla växter behöver inte heller planteras direkt på marken utan sköts betydligt mer lättvindigt i en pallkrage eller en kruka. Den utsökt vackra magnolian kanske verkar väl exklusiv och svår, men Dan Rosenholm ger här initierade tips om hur även den kan trivas utan allt för stor insats. När hösten kommer kan de lata fortsätta ta det lugnt, det finns nämligen många insekter, fåglar och fjärilar som är glada och tacksamma över att få kalasa på fallfrukten.

Boken är rikt illustrerad med Dan Rosenholms egna härliga trädgårdsbilder.